Filosofie

 

Traditie & innovatie

Met ruim 120 jaar ervaring passen wij de modernste technologische ontwikkelingen toe en integreren wij actuele markttrends in onze concepten. Naast de vanzelfsprekende onderwerpen als kwaliteit en design ligt onze focus op innovatie, individualiteit en industrieel maatwerk.

 

Individueel & gedetailleerd

Elke keuken ontwerpen wij geheel naar uw individuele wensen en de ruimte waarin de keuken moet komen met volop oog voor de details. Wij kijken hierbij verder dan alleen de keuken zodat alle ruimtes vloeiend in elkaar overlopen er een harmonieus totaal woonconcept gecreëerd wordt.

 

De keuken van nu als leefruimte

Bij Cabeo inspireren we u graag. Maak daarom kennis met de stijlen van nu. Zo hebben we onder andere een Cozy Style welke de moderne interpretatie is van de bekende landhuisstijl of Pure Harmony; een prachtig samenspel van houtdecor met metalen fronten voor een tastbare belevenis. Of wat dacht u van Black & White? Een contrast die de keuken juist extra spannend maakt. Een ander soort contrast vindt u terug in de Industrial Look. In die look ziet u dat een combinatie van betondecor met metallic effect ook zeer goed een huiselijke sfeer kunnen creëren.

 

Welke stijl ook uw smaak is, wij adviseren u altijd voor een combinatie van het mooiste design met een maximaal comfort geheel afgestemd op uw woonwensen. Individualiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren u graag over Cabeo.

Meer inspiratie opdoen?

Klik hier voor uw dichtstbijzijnde CABEO Keuken of Beckermann dealer!